Voorzitter, Archief en
Redacteur KM Nieuws

Algemene Zaken, en beheerder Bibliotheek:
De vereniging  brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, en tweemaal per jaar verschijnt het verenigingsblad "De Witte Bison". De vereniging telt 101 leden.
Het verenigingsblad van de Karl May Vereniging: De witte Bison (nr. 21)
Deze website is voor het laatst gewijzigd op 17 mei 2017.
Lid:

Eerstvolgende bijeenkomst op 11 november 2017.
De laatste nieuwsbrief:
De statuten van de Karl May Vereniging voor Nederland en België zijn sinds 9 december 2008 notarieel goedgekeurd.
Hans Boessenkool en Frits Roest zijn hiervoor naar het notariskantoor Van Putten en Van Apeldoorn in Ede gegaan. Aansluitend vond ook de inschrijving bij de Kamer van Koophandel West Brabant plaats.
De vereniging.
De jaarlijkse Karl May ruil-, verkoop- en ontmoetingsdagen sinds 2003 en een enquête onder belangstellenden hebben geleid tot de oprichting van een (Nederlandstalige) Karl May Vereniging. Deze nieuwe vereniging organiseerde haar eerste bijeenkomst in Amersfoort op 4 november 2006.
De vereniging komt tweemaal per jaar bijelkaar, waarbij de eerste bijeenkomst tevens de algemene ledenvergadering is. Ook verschijnt er tweemaal per jaar het verenigingsblad, "De Witte Bison". Deze wordt traditiegetrouw gepresenteerd op de bijeenkomst.

In 2009 werd op 30 oktober een excursie georganiseerd naar de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.
Dit naar aanleiding van de opgenomen Karl May collectie van Oosterbaan in de Koninklijke Bibliotheek na diens overlijden.
De rondleiding gaf toegang tot plekken die voor bezoekers normaal gesproken niet toegankelijk zijn! Tevens werd er een selectie van hoogtepunten van de collectie Oosterbaan tentoongesteld.
In 2012 was het honderd jaar geleden dat Karl May stierf.
Over het logo van de vereniging.
Een wens die snel boven kwam na oprichting van de Vereniging, was een logo.

Het halssieraad met veer is ontworpen door Sven Schriever, en staat achterop de drie boeken geschreven door Joop Oosterbaan, en Frits Roest. De veer alleen zou te mager zijn, en daarom is deze verder aangekleed om tot het huidige logo te komen.