Voorzitter, Archief en
Redacteur KM Nieuws

Algemene Zaken, en beheerder Bibliotheek:
De vereniging  brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, en tweemaal per jaar verschijnt het verenigingsblad "De Witte Bison". De vereniging telt 101 leden.
Het verenigingsblad van de Karl May Vereniging: De witte Bison (nr. 21)
Deze website is voor het laatst gewijzigd op 17 mei 2017.
Lid:

Eerstvolgende bijeenkomst op 11 november 2017.
De laatste nieuwsbrief:
De Witte Bison
De naam van dit tijdschrift is afgeleid van de in 1895 voor het eerst bij Maatschappij Nederland verschenen Karl May titel "Het geheim van den witten bison". Naar deze eerste druk is lang gezocht voordat hij 110 jaar na dato werd herontdekt. Zodoende is deze titel symbool geworden voor de hoop op nieuwe vondsten, gekoesterd door verzamelaars en bibliografen.
Voorplaat van de allereerste Witte Bison, uitgegeven in 2006.

De eerste uitgave is online te lezen.
De Witte Bison is het tijdschrift van de Karl May Vereniging, en verschijnt tweemaal per jaar. Losse nummers zijn verkrijgbaar voor €7.50 bij de penningmeester. Ook bestaat de mogelijkheid een exemplaar geheel in kleur te bestellen voor 12.50.
De inhoudsopgave van de eerste twintig Witte Bisons kunt u hier downloaden.